Proxenet din Cluj, reținut de polițiști. A agresat o femeie timp de peste 1 an de zile, pentru a o convinge să presteze servicii


Un proxenet din Cluj a fost reținut de polițiștii din Câmpia Turzii după ce a agresat o femeie pentru a o constrânge să se prostitueze.

Bărbatul de 48 de ani din Câmpia Turzii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce anchetatorii au descoperit că ar fi obligat-o pe femeie, timp de 1 an și 4 luni, să ofere servicii intime contra cost.

,,În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, a reieșit că în perioada ianuarie 2023 – iunie 2024, acesta ar fi înlesnit, în mod repetat, practicarea prostituției de către o femeie, de 38 de ani.”, potrivit IPJ Cluj

De asemenea, a reieșit că bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra femeii, în scopul determinării practicării în continuare a acestor activități.

În casa bărbatului au fost descoperite și confiscate mai multe obiecte precum douǎ telefoane mobile, o brățară din aur și suma de 7.500 de lei.

Comentarii Facebook