Duminica 8 Septembrie

Radu Moșuțan este noul șef al IPJ Cluj. Fostul șef al poliției Cluj a fost acuzat de complicitate la abuz în serviciu


Radu Moșuțan este nou șef al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj

Radu Adrian Moșuțan a fost adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Cluj,  după ce anterior a ocupat funcția de adjunct al șefului Poliției municipiului Cluj-Napoca. 

Radu Adrian Moșuțan îl înlocuiește în funcție pe chestorul Mihai Rus, care a fost plasat sub control judiciar și suspendat din funcție pentru complicitate la abuz în serviciu. Pe 29 aprilie, fostul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj ar fi fost surprins de un echipaj de la rutieră gonind cu mașina personală prin Cluj Napoca. Radarul l-ar fi prins cu 110 kilometri la oră, într-o zonă în care limita era de doar 50 de kilometri la oră. Doar că în loc să-l amendeze și să îi suspende permisul de conducere, cei doi agenți care l-au prins ar fi acceptat să îl protejeze.

Noul șef al IPJ Cluj, Radu Moșuțan, are o carieră de 30 de ani în Poliția Cluj, perioadă în care a avut diverse responsabilități de-a lungul timpului, printre care se numără: șef al Poliției Economice, șef al Secției 1, șef al Poliției Gherla, iar din august 2019 a ocupat postul de adjunct al șefului Poliției municipiului Cluj-Napoca.

Odată cu numirea ca șef al IPJ Cluj, Radu Adrian Moșuțan marchează o nouă etapă în cariera sa polițienească.

radu mosutan 2.jpg

Comentarii Facebook