Război într-un bloc din Mănăștur! Un clujean acuză că e terorizat cu petarde aruncate în ușă


Ștefan Bartha, clujeanul care a făcut greva foamei și a protestat în fața Primăriei Cluj-Napoca, continuă războiul cu vecinii. 

Ștefan Bartha a cerut în luna noiembrie 2019 să i se facă dreptate în mai multe cauze, fiind într-un război cu Asociația de proprietari, Secția 4 Poliție, un vecin, Poliția Locală, Garda de Mediu și Primăria Cluj-Napoca. Concret bărbatul se luptă de câțiva ani pentru a determina Asociația de proprietari să treacă numărul real de persoane care locuiesc în fiecare apartament și să îi pună pe toți la plată. ”Acum sunt apartamente cu o persoană, dar locuiesc mai multe”, reclamă acesta.

Acesta îl acuză pe un vecin, căruia i-a făcut și plângere penală, că îl terorizează cu petardele aruncate în ușă.

În 31 decembrie 2019, la ore 20.45 mi-a aruncat petarde în ușă și am sunat la secția patru și nu s-a prezentat nimeni. Am fost în 8 ianuarie, la Poliția municipiului Cluj-Napoca, și am depus plângerea penală nr. NA476552 prin care reclam că vecinii de la apartamentul 23 au aruncat o petardă în ușă.

Acest vecin nu mă suportă. M-a dat în judecată pentru tulburarea ordinii publice, furt de apă, energie termică și am câștigat toate procesele. 

S-a pus vicepreședinte ca să mă sâcâie pe mine, dar acum eu sunt vicepreședintele al  Asociației de locatari de pe strada Arinilor 19, bl b7. Nu mă suportă și aruncă cu petarde în ușă”, a relatat Ștefan Bartha.

Clujeanul  acuză și Poliția că susține aceste acțiuni și că l-a amenințat că dacă mai sună la 112 va fi amendat.


Comentarii Facebook