Razie în căminele din Observator! Au fost depistați și amendați blatiștii, care dormeau acolo peste noapte


Mai mulți tineri care nu aveau ce căuta în căminele din Observator au fost sancționați cu avertisment sau amendă de polițiștii din Cluj.

Luni, 27 noiembrie, în intervalul orar 07.00 – 09.00, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Pentru Centrul Universitar, cu sprijinul polițiștilor Secției 3 Poliție Cluj-Napoca, au descins în căminele din Complexul Studențesc Observator, pentru a verifica dacă cei aflați în camere aveau dreptul de a locui acolo. Au fost legitimați aproximativ 500 de studenți, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 500 de lei.

Regulamentul căminelor prevede că, pe timpul nopții, persoanele care nu au loc nu au ce căuta în camere. Au depistate persoane care nu trebuiau să fie în interior și au fost amendate. 

Între cei sancționați era un tânăr care nici nu era student, deci nu avea ce căuta în cămin pe timpul nopții, acesta primind amendă de 500 de lei. Restul au fost sancționați cu avertisment. 

Este posibil ca cei care aveau locurile de la facultăți să le fi vândut pe sub mână altor tineri, care locuiau în căpmine la preț redus. Blatiștii au fost puși să își adune bagajele și să plece.

Comentarii Facebook