Vineri 20 Septembrie

Razie pe străzile Clujului! Mai mulți șoferi au fost prinși beți la volan! Unii n-aveau nici permis - FOTO


Mai mulți șoferi au fost prinși beți pe străzile Clujului. 

În perioada 19-25 polițiștii rutieri de la IPJ Cluj au desfășurat o razie de mare amploare. Astfel, în perioada menționată 1500 de șoferi au fost testați cu pentru consumul de alcool și 123 cu drugtestul.

Polițiștii au aplicat și 822 de amenzi, 10 fiind pentru șoferii care s-au urcat beți la volan. Au fost constatate 24 de infracțiuni la regimul rutier și 73 de șoferi au rămas fără permis.

unnamed (3).jpg

Un șofer a fost beat la volan, dis de dimineață, pe o stradă din Cluj-Napoca.

,,În data de 25 august a.c., în jurul orei 07.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au oprit în trafic, pe aleea Oțelului, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani”, transmite IPJ Cluj.

La testarea cu aparatul etilotest a fost indicată o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

O astfel de acțiune a fost desfășurată și în Gherla, în perioada 23-25 august, în intervalul orar 22.00 – 04.00.

Polițiștii au făcut 220 de testări pentru consumul de alcool, aplicând și 23 de sancțiuni contravenționale pentru abaterile identificate, în valoare de peste 16.000 de lei.

Au fost constatate 12 infracțiuni la regimul rutier și 14 șoferi au devenit pietoni.

Un bărbat de 52 de ani a fost prins beat și fără permis pe străzile din Fizeșu Gherlii.

,,La data de 23 august a.c., în jurul orei 18.40, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au oprit în trafic pentru verificări, pe DJ109C, în localitatea Fizeșu Gherlii, un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Sânmartin.

În urma verificărilor s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe Biologice.”, transmite IPJ Cluj.

În baza materialului probator administrat, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele acestuia.

Un bărbat de 43 de ani din Mureș s-a urcat beat și drogat la Volan. Polițiștii l-au depistat în apropiere de localitatea Vultureni.

,,În data de 25 august a.c., în jurul orei 02:40, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au oprit pe DJ109, în afara localității Vultureni, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din județul Mureș.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a acestora.”, transmite IPJ Cluj.

unnamed (2).jpg

Astfel, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a consumului unor substanțe interzise.


Comentarii Facebook