Vineri 20 Septembrie

Reacția organizatorilor Untold, în cazul cântărețului Guess Who: „Avem toleranță zero față de consumul de substanțe interzise în festival”


Organizatorii Untold au luat o decizie fermă în cazul cântărețul de muzică rap Guess Who, care ar fi fost prins având asupra sa un plic cu o substanță albă, în prima zi a festivalului. 

Totul s-ar fi întâmplat în prima zi de festival, dar polițiștii clujeni nu au confirmat până acum evenimentul. 

Conform surselor din anchetă, Guess Who, pe numele său real Laurențiu Mocană, abia coborâse de pe una dintre scenele de la Untold și s-a îndreptat spre baia din zona VIP. Acolo a fost întâmpinat de un echipaj de poliție care i-a solicitat să se supună unui control. 

În caul în care incidentul va fi confirmat oficial de polițiști, organizatorii Untold susțin că îi vor interzice accesul cântărețului la festival.

Noi ca și organizatori de evenimente avem toleranță zero față de consumul de substanțe interzise în festival. De aceea, dacă autoritățile ne sesizează vreodată prezența în festival a unei persoane care a fost depistată cu substanțe interzise, noi anulăm automat accesul în festival pentru acea persoană”, a transmis Edy Chereji, cofondator Untold, pentru stirileprotv.ro.

Potrivit sursei citate, Guess Who nu a dorit să comenteze acuzațiile, iar managerul lui a transmis că lasă autoritățile să investigheze situația conform procedurilor legale.

Nu este prima dată când Guess Who are probleme cu drogurile. În septembrie, anul trecut, testat în trafic cu aparatul drugtest Drugan 5000, el a ieșit pozitiv la cocaină.

Comentarii Facebook