Sambata 28 Septembrie

Recompensă de 10.000 de lei pentru o autoutilitară furată dintr-o benzinărie din Cluj. Proprietar: ,,Se pot aduce informații inclusiv poliției” - FOTO


O autoutilitară a fost furată din parcarea benzinăriei Lukoil, de pe strada Plopilor, ieri, 27 septembrie. Proprietarul oferă o recompensă de 10.000 de lei persoanei care oferă informații care duc la prinderea autorului. 

Autoutilitara este un Ford Transit, cu nr. înm. CJ 21 DHU, având inscripții pe uși și capotă, cabină albă și caroserie Scattolini aluminiu. 

Poliția a fost anunțată cu privire la acest incident. Persoanele care pot să ajute cu informații sunt rugate să contacteze Poliția Cluj sau numărul de telefon al proprietarului autoutilitarei: 0748529993.

„Ofer RECOMPENSĂ 10.000 de lei pentru informații care duc la prinderea autorului și recuperarea autoutilitarei! Autoutilitara a fost FURATĂ din parcarea benzinăriei Lukoil Plopilor, Cluj-Napoca, chiar din interiorul benzinăriei! Este un Ford Transit, cu nr. înm. CJ 21 DHU, are inscripții pe uși și capotă conform imaginilor! Cabină albă, caroserie Scattolini aluminiu, pentru alte detalii vă rog să mă contactați la 0748529993 sau poliția direct! Este deschis și un dosar penal de cercetare, se pot aduce informații inclusiv poliției! Ofer confidențialitate!Mulțumesc!”, a scris clujeanul pe o rețea de socializare.

foto-2.jpg

foto-1.jpg

Comentarii Facebook