Rectorul UMF Cluj, Anca Buzoianu, distinsă cu prestigiosul premiu „Ioan Moraru” de Academia Oamenilor de Știință din România: „Sunt onorată”


În cadrul unei ceremonii de prestigiu desfășurate săptămâna trecută în Capitală, Academia Oamenilor de Știință din România a acordat Premiul „Ioan Moraru” rectorului UMF, Anca Buzoianu, una dintre cele mai influente femei din Ardeal. 

„Sunt onorată să primesc Premiul „Ioan Moraru” din partea Academiei Oamenilor de Știință din România pentru volumul „Farmacologie pentru medici - volumul I”, publicat la Editura Medicală în 2022.

Gala Premiilor Academiei Oamenilor de Știință din România, un eveniment dedicat excelenței în cercetarea științifică, s-a desfășurat în data de 21 iunie, în prezența unui public select format din membri ai corpului academic, cercetători, oameni de știință și de cultură, autori și invitați de seamă.

anca.jpeg

Gala Premiilor AOSR constituie un moment de referință pentru cercetarea științifică românească, prin calitatea și valoarea lucrărilor premiate. Acest eveniment se înscrie într-o tradiție academică de prestigiu a AOSR, subliniind rolul major pe care Academia Oamenilor de Știință din România îl acordă creativității, spiritului inovator și originalității în procesul dezvoltării cercetării științifice și al transferului de cunoaștere.

Le mulțumesc colegilor și tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei lucrări, precum și celor care au sprijinit și recunoscut valoarea acesteia!”, a transmis prof. dr. Anca Buzoianu, pe o rețea de socializare. 

Comentarii Facebook