Regele Păstrăvului din Ardeal a dat o nouă lovitură, pe un lac din Cluj! Câți pești uriași a prins și ce metodă unică folosește


Un fost senator, acum cunoscut ca și ,,Regele Păstrăvului”, în Ardeal, se laudă cu o nouă captură impresionantă pe lacul Tarnița din Cluj-Napoca.

Vasile Ilea a renunțat la politică și s-a îndreptat spre mediul de afaceri, păstrându-și totuși vie pasiunea cea mare: pescuitul. 

Bărbatul și-a primit porecla după o serie de capturi de mari proporții. La sfârșitul lunii mai de exemplu, acesta a scos din Tarnița un exemplar de peste un metru lungime, mai exact de 109 centimetri.

Recent, pescarul a mai făcut o altă captură impresionantă, doi pești de mari dimensiuni, printre care și un păstrăv de 106 cm, potrivit apuseni.info.

„Unii spun că sunt ,,Regele păstrăvilor”… alții că sunt doar un pescar norocos…

Eu spun că sunt un bun cunoscător și observator al comportamentului și fiziologiei peștilor răpitori, completate de o metodă infailibilă și unică de deep spinning” a explicat Vasile Ilea.

De-a lungul timpului, cunoscutul pescar a reuşit mai multe capturi impresionante însă cel mai mare exemplar pescuit a fost în urmă cu patru ani, când a reuşit să scoată din apă un păstrăv de 133 cm. 

Foto: apuseni.info

Comentarii Facebook