Vineri 20 Septembrie

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca, „scuturați” de un bărbat din Borhanci: „V-aș chema la noi în curte, să vedeți cum miroase a coteț”


Un clujean din cartierul Borhanci a transmis un mesaj ferm reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca. Bărbatul susține că a solicitat de nenumărate ori să fie luate măsuri împotriva vecinilor săi care cresc găini în curte, iar din cauza animalelor este nevoit să suporte un miros îngrozitor.

Mai mult, câinii vecinilor latră toată noaptea și nu se poate odihni din această cauză. 

Sătul de răspunsurile evazive ale municipalității și de slaba acțiune în vederea combaterii problemei, clujeanul i-a invitat pe reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca la el în curte pentru a simți mirosul pestilențial. 

Bărbatul este deranjat de faptul că oamenii sunt lăsați să crească găini la numai 5 km de centrul municipiului, în condițiile în care acest lucru nu este permis de autorități. 

V-aș chema la noi în curte, să vedeți cum miroase a coteț. Noi locuim în municipiu, nu la sat. Suntem la 5 km de zona zero. Mergem des pe jos în centru. Și totuși, dincolo de gard, creștem găini. Și pute. Și câini care fac gălăgie.

Ah, și reflectoarele care se aprind când ne mișcăm. Și nu putem dormi. Am văzut că trimiteți poliția la ora 4 dimineața. Am văzut că și ei fac poze/video cu situația. Dar apoi? Apoi nimic? Noi tot așa trăim. Nu luați nicio măsură? Suntem buni doar să votăm și apoi 4 ani, Dumnezeu cu noi?”, a transmis un clujean. 


Comentarii Facebook