Duminica 8 Septembrie

Revine Festivalul Plăcintelor într-o localitate din Cluj, în această săptămână! E un REGAL al gastronomiei locale: „Pregătite cu drag, de oameni harnici”


Comuna clujeană Bobâlna găzduiește și în acest an „Festivalului Plăcintelor”. Evenimentul „delicios” va avea loc chiar în această săptămână, duminică, în 28 iulie 2024.

„Anul acesta, vă așteptăm din nou la un regal al gastronomiei tradiționale, unde veți putea savura cele mai delicioase plăcinte, pregătite cu drag de oamenii harnici din Bobâlna. Încă din toamna anului trecut, aceștia au pregătit silvoița pentru plăcintele care vor putea fi savurate în cadrul festivalului, alături de cele cu brânză, varză și cartofi.

f1 placinta foc.jpg

Pe lângă bunătățile culinare, festivalul va fi completat de un spectacol folcloric de excepție, susținut de artiști și ansambluri de renume. Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de tradiții și obiceiuri!”, transmit organizatorii.

Festivalul va avea loc în centrul satului Bobâlna, iar de acolo vă „ghidați” voi după mirosul plăcintelor.

Din Cluj-Napoca până la Bobâlna trebuie să mergeți pe DN1C, după Bonțida faceți stânga spre Fundătura, iar de acolo vă orientați după indicatoare. 

bob1.jpg

Comentarii Facebook