Revolta unui clujean: „Plătim impozitele pentru zona rezidențială și drumul e dezastru”/„Îmi este foarte greu să intru în curte cu mașina”


Un clujean care locuiește pe strada Huedinului din Cluj-Napoca susține că, în urma lucrărilor de înlocuire a cablurilor electrice subterane, îi este foarte greu să mai ajungă cu mașina acasă. El a relatat că o porțiune din drumul de acces spre casa sa s-a lăsat și, din cauza ploilor abundente, s-a format un șanț în care riscă să-și distrugă mașina de fiecare dată când merge acasă.

Bărbatul a solicitat municipalității să aducă drumul la nivelul inițial. 

Pe strada Huedinului, în dreptul numerelor 9, 11 și 13 după ce au avut loc lucrările de înlocuire cabluri electrice subterane s-a lăsat jumătate din porțiunea de drum dinspre accesul spre case. Din cauza ploilor abundente s-a creat un șanț ca un izvor pe unde a curs apa mai ales în dreptul nr. 11 și îmi este foarte greu să intru în curte cu mașina deoarece ating cu scutul și baia.

Vă rog frumos să găsiți o soluție, să aduceți niște piatră pe care să o compactați și să aduceți drumul la nivel. Ne plătim impozitele pentru zona rezidențială și din păcate drumul este dezastru.”, a transmis clujeanul. 

Comentarii Facebook