Revolta unui locuitor din centrul Clujului, supărat pe șmecherii care parchează ilegal: „Se aud non-stop motoare pornite și miroase a eșapament”


Un bărbat care locuiește pe strada Craiova din Cluj-Napoca susține că ajuns la capătul răbdării din cauza șoferilor care parchează ilegal. 

Chiar dacă este o zonă rezidențială, faptul că strada se intersectează cu Piața Gării atrage un număr extrem de mare de persoane interesate de un loc de parcare, fie el și neamenajat. 

Astfel, clujeanul a transmis că strada este tranzitată zilnic de sute de mașini în căutarea unui loc de parcare. Cei mai mulți șoferi preferă să-și lase motorul pornit pentru o perioadă mai lungă, iar locuitorii din zonă trebuie să suporte noxele emise. 

Apreciez că poliția a făcut controale câteva zile, dar problema cu parcatul ilegal la sfârșitul străzii Craiova spre piața gării (Str. Craiova nr. 28-30) persistă și se înrăutățește. 

Zilnic este un flux de sute de mașini care folosesc locul acesta ca să parcheze în zona gării, foarte mulți lăsând motorul pornit. 

Din bloc se aud non-stop motoare pornite și miroase a eșapament, pe o stradă care este închisă și care este semnalizată cu „Parcarea interzisă” (tocmai fiindcă este zonă rezidențială).”, a transmis un clujean care locuiește pe strada Craiova. 

Comentarii Facebook