Duminica 8 Septembrie

REVOLTĂTOR! Ca să parcheze fix în fața magazinului, a blocat o batrânică, forțând-o să iasă pe carosabil. Erau parcări libere la doi pași! VIDEO


O situație greu de imaginat a fost surprinsă in după-amiaza zilei de marți, la intrarea în Dezmir, în dreptul magazinelor Doi Pași și Bonas.

Deși ambele magazine aveau parcări cu locuri suficiente, o soferiță care conducea o duba aparținând unei firme a decis că trebuie neapărat să parcheze exact in fața magazinului. 

Însă pe marginea drumului venea o bătrînică, sprijinindu-se in baston. Deoarece în zonă nu există trotuar, bătrânica mergea pe marginea străzii, lăngă rigola de scurgere.

Fără să ezite, soferița a intrat pe contrasens, a blocat calea bătrânei, forțând-o să iasă în strada intens circulată pentru a ocoli, deși era un loc de parcare liber la exact 2m! Apoi a parcat victorioasă in fața magazinului, blocând pe jumătate banda de circulație.

Pe partea cealalta a clădirii, toată parcarea era liberă, după cum se poate vedea la începutul filmării. 

Trebuie sa menționăm că nu e singura care a oprit in drum, și alți șoferi au acest obicei de a parca in fața magazinului fără să țină cont că îngreunează traficul absolut inutil, ambele magazine avănd locuri de parcare suficiente. 

Comentarii Facebook