Duminica 8 Septembrie

Rodica Mandache face dezvăluiri incendiare despre relația cu Florin Piersic: „Eu îl iubesc foarte tare și acum”


Iubirile tinereții… Or fi ele trecătoare, dar nu înseamnă că sunt și date uitării. Acesta este și cazul relației dintre Rodica Mandache și Florin Piersic, actrița spunând că își iubește și astăzi fostul partener de scenă. 

Rodica Mandache, una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe din toate timpurile, a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu actorul clujean Florin Piersic, sugerând chiar că între ei nu a fost vorba doar de o simplă colegialitate. 

Actrița și-a descris fostul partener de scenă ca fiind un „semizeu” care reușește să umple o sală de spectacole doar prin simpla lui prezență. 

El era actorul dintr-un aluat neomenesc, dintr-un aluat de semizei. El este singurul actor care a putut dintotdeauna și poate și-n ziua de azi să umple o sală de 2000 de locuri numai pentru că e el. Nu contează că nu-l auzi de acolo, de sus, nu contează că nu-l vezi dacă ești la etajul 3, e ceva..."

De asemenea, Rodica Mandache a declarat că îl iubește pe Florin Piersic chiar și astăzi și crede că și marele actor a iubit-o în tinerețe. 

Eu îl iubesc foarte tare și acum. El m-a iubit, da. Dar cred că el și-a iubit toate partenerele. Cred că s-a îndrăgostit de toate partenerele. Când vrei să păstrezi un băiat care-ți face curte sau care te iubește, îl lași așa, ca un personaj abstract. Și rămâneți toată viața împreună”, a mai declarat actrița.

Deși are 81 de ani, actrița este plină de vitalitate și energie. Mai mult, aceasta a declarat că nu mai este în floarea vârstei, nu va apela niciodată la operații estetice. 

Eu sunt mulțumită de cât mi-a lăsat Dumnezeu. Dumnezeu a fost și blând cu mine și am arătat foarte bine până la un moment dat. Nu m-am gândit la o operație estetică până acuma și nu cred că îmi doresc, pentru că eu sunt fascinată să văd ce vrea Dumnezeu de la mine și cum o să fiu eu până la capăt (...) Așa mă încarc eu, pe scenă... N-am fumat și n-am băut pentru că nu m-a lăsat organismul. Iar rațiunea mea a fost mai puternică”, a mai spus artista.

Comentarii Facebook