Vineri 27 Septembrie

,,Rușine vecinu, rușine”. Șofer clujean vitezoman, surprins de o cameră de filmat, în timp ce face ,,test de suspensii” pe o stradă neasfaltată - VIDEO


Nepăsarea și nesimțirea la volan sunt des întâlnite pe drumurile din Cluj. Indiferent dacă vorbim despre nerespectarea regulilor de circulație sau pur și simplu momente care nu ar trebui să se întâmple într-o țară civilizată, șoferii continuă să gafeze. 

Un astfel de moment s-a petrecut, ieri, 22 septembrie, pe o stradă din Câmpenești, atunci când un șofer a decis să circule cu o viteză cu mult peste cea regulamentară pe drumul neasfaltat. Acesta nu a ținut cont de mizeria și zgomotul pe care le-a provocat vecinilor. 

O cameră de filmat a surprins momentul, iar posesorul a publicat pe o rețea de socializare imaginile. 

,,Rally style....test de suspensii. Volvo xc60. Rușine vecinu, rușine", a scris clujeanul.

Clujenii au dezbătut acest subiect în secțiunea de comentarii. 

,,Nu acuz pe nimeni în ceea ce urmează să scriu! Dat fiind faptul ca locuim într-o comunitate, ar trebui să ținem cont de acest fapt, ca urmare ar fi de foarte bun simț să circulăm toți în așa fel încât să nu ne deranjăm vecinii! Vecinii nu au nicio vină ca starea drumurilor sunt cum sunt, vecinii nu au nicio vină ca circulă motociclete care produc decibeli cu siguranță peste limitele admise ( față de valorile la care au fost omologate, dacă acestea or fi înmatriculate), dar vecinii pot să trăiască în comunitate și să se adapteze, să ne adaptăm cu toții la aceste condiții încât să nu producem mai mult rău decât este în prezent!” a comentat un utilizator. 

,,Daca ești deștept de mic când ești mare faci Rally”, a mai precizat un bărbat.


Comentarii Facebook