S-a adoptat salariul minim diferențiat, în funcție de studii
Guvernul a adoptat, în cadrul ședinței de vineri, proiectul prin care se modificăs nivelul salariului minim pe economie, în funcție de studii.
Totuși, pentru a intra vigoare salariul minim diferențiat și pentru stabilirea sumelor este nevoie de o nouă Hotărâre de Guvern.
Ordonanța de Urgență a intrat pe lista suplimentară a actelor normative discutate în ședința de vineri, iar după ce va fi publicată în Monitorul Oficial, sumele vor fi stabilite printr-o Hotărâre de Guvern.
Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, declara săptămâna trecută că salariul minim pe economie ar urma să crească de la 1 ianuarie la 2.080 de lei şi respectiv 2.350 de lei pentru cei cu studii superioare.
5 Comentarii
adica prostii si analfabeti i-a salar mai mic ?ce sa antelegem
Zici tu bine ce zici dar mai bine tăceai.
Ăla ce are studii "universitare" la Bogdan Voda" sa nu merite o functie babană si un salariu altfel decat cel cu 8 clase care s-a oprit ca nu a vrut sa fie complice si lucrează acum corect ca instalator?
Ăla care e pe undeva prin ministere si nu știe lega o propoziție dar are toti banii statului… Citeste mai departe
pertinent raspunsul si nu doar B.Voda. UEB, Cantemir, etc. dar problema e ca toti au diplome de licenta sau si masterate insa lucreaza ca necalificati sau pe posturi de 12clase. deci de ce sa nu le fie recompensata "prestatia"
aha , ca aia de la Poli sau UBB nu au diplome luate pe genunchi. Ma lasi? Astea is basmele romanilor. Peste tot sunt habarnisti. Am avut niste specimene la angajare de la poli sau ubb ce nu stiu nici ce e ala msconfig. Cum au trecut aia prin facultatea aia de "elita" de la poli dracu stie.