Duminica 8 Septembrie

S-a aflat ce a filmat Mr. Beast în Salina Turda. Provocarea de 7 zile făcută de cel mai cunoscut youtuber din lume


Săptămâna trecută, faimosul Mr. Beast a fost pozat pe o bancă din Cluj. Imaginile au trezit interesul oamenilor din România care s-au întrebat ce caută cel mai cunoscut youtuber din lume în țara noastră.

Internauții au corelat apariția lui Mr. Beast în România cu închiderea Salinei din Turda, după ce reprezentanții nu au anunțat motivul pentru care atracția turistică nu a mai putut să fie vizitată.

Ce a filmat Mr. Beast la Salina din Turda?

Secretul a început să iasă la lumină. Mr. Beast a dezvăluit, pentru un alt youtuber, că se află într-o peșteră, unde realizează o provocare, timp de șapte zile. 

,,În acest moment sunt șapte zile într-o peșteră, așa că rutina mea de dimineață este puțin diferită. După cum se vede, părul îmi este puțin ciufulit, nu am un duș aici, e umed și rece. De obicei mă trezesc și mănânc ceva preambalat și apoi filmez, nu e super distractiv,” a povestit Mr. Beast în videoclipul youtuber-ului FaZe Rug, care a spus că aceste cuvinte sunt ca o ,,privire pe furiș” pentru următorul clip a cunoscutului youtuber.

MrBeast este cel mai urmărit YouTuber din lume, cu peste 300 de milioane de abonați, cunoscut pentru videoclipurile sale care constau adesea în sarcini pe care le face pentru o perioadă lungă de timp, făcând sau spunând ceva de mii de ori, provocări și donații care implică milioane de dolari


Comentarii Facebook