„Să-i transmiteți că dăm recompensă, dar să ne dea cărămida înapoi”. Clujeancă, șocată că unii mai fură telefoane în zilele noastre


Imagine cu caracter ilustrativ

O clujeancă a rămas uimită și dezamăgită după ce prietenului ei i-a fost furat telefonul în această dimineață, chiar în fața casei lor. Într-o postare pe o rețea de socializare, femeia a povestit cum telefonul, un Samsung Galaxy A71 vechi și deteriorat, a căzut din buzunarul prietenului său, fiind ridicat în doar câteva minute de un „cetățean binevoitor”. 

Deși telefonul are ecranul spart și spatele avariat, iar înlocuirea acestuia ar costa mai mult decât achiziționarea unui nou dispozitiv, păgubiții și-ar dori totuși să-l recupereze pentru a evita complicațiile legate de înlocuirea SIM-urilor și blocarea conturilor.

„Mai fură cineva telefoane? Azi dimineață i-a căzut din buzunar, în fața casei, telefonul prietenului meu (lângă mașină). Maxim 5 minute a durat să fie ridicat de către un cetățean bun. Acuma era un telefon mai vechi, tot belit pe spate și cu ecranul spart. Costă mai mulți bani să schimbi ecranul decât să iei un telefon nou. 

A vrut chiar să-i dea recompensa numai să i-l dea înapoi să nu trebuiască să umble după SIM-uri și blocări și toate cele. Ultimul ping cu offline location (că telefonul a fost stins) e în Plopilor lângă splaiul Independenței - Sala Sporturilor. 

Așa că, dacă e cineva în zonă cu Galaxy și se plimbă pe acolo, apreciem că poate mai primim o locație. Dacă știți pe cineva care sparge telefoane în zonă să-i transmiteți că dăm recompensă, dar să ne dea cărămida înapoi. Samsung A71. Ce mă deranjează și mai mult e că chiar fură cineva așa ceva??? E o cărămidă belită, nu merită efortul”, a transmis o clujeancă pe o rețea de socializare. 

Comentarii Facebook