Șantajist din Cluj, reținut pentru 30 de zile! Victima i-a trimis 12.000 de euro ca să nu publice imagini intime cu ea. Individul a filmat-o pe ascuns


Un individ a ajuns după gratii pentru că a șantajat o victimă cu poze indecente.

Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au decis ca inculpatul să fie reținut pentru 30 de zile, după ce ar fi solicitat de la o persoană sume uriașe de bani pentru a nu dezvălui imagini intime cu ea. 

Acesta este acuzat că în  în perioada mai 2024 – 06.10.2024, ar fi șantajat victima de cel puțin 20 de ori, amenințând-o că va publica imaginile cu ea. Individul a cerut bani și favoruri cu scopul menținerii unui control asupra persoanei vătămate, potrivit ViaCluj.ro

De frică, victima s-a conformat și i-a trimis inculpatului aproximativ 12.000 euro.Mai mult, acesta ar fi filmat victima în ipostaze intime fără voia ei.

,,De asemenea, agresorul este acuzat și de efectuarea fără drept, înregistrări si fotografii în care persoana vătămată manifesta comportamente sexuale explicite sau apărea in ipostaze nud, în timp ce aceasta se afla fie la locuința personală din mun. Cluj-Napoca, fie în interiorul camerei de hotel la care era cazată de pe raza municipiului Târgu Mures.”, se arată în referatul cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.

Fotografiile ar fi ajuns la cunoscuți ai persoanei vătămate.

,,Respectivele imagini cu caracter intim privind pe persoana vătămată au fost trimise mai apoi către mai multe persoane cunoscute acesteia, de natură să provoace acesteia o suferință psihică si să aducă atingere imaginii sale prin prisma profesiei pe care o ocupă.”, anunță Judecătoria Cluj.

Astfel, individul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj în formă continuată (20 acte materiale), violarea vieții private în formă continuată (10 acte materiale), lovire sau alte violențe și fals informatic.


Comentarii Facebook