Vineri 20 Septembrie

Sătui de problemele cu porumbeii din Cluj-Napoca, oamenii fac haz de necaz: „Când plouă e ca în Veneția, când e cald e ca în Milano”


Un clujean se declară deranjat de prezența porumbeilor din centrul municipiului Cluj-Napoca. El a relatat că anumite persoane merg constant în Piața Unirii sau pe strada Hermann Oberth și hrănesc porumbeii.

Astfel, păsările lasă în urmă o mizerie de nedescris și ar putea distruge clădirile istorice din orașul de pe Someș. Mai mult, păsările ar putea favoriza transmiterea unor boli grave. 

Clujeanul a făcut și haz de necaz. El a asemănat Clujul cu Veneția, în zilele ploiase, iar în zilele cu soare a afirmat că orașul se aseamănă cu Milano, din cauza numărului mare de porumbei. 

Când sunt ploi la Cluj e ca în Veneția, iar când e cald și frumos afară e ca în Milano. În poza atașată se pot observa zeci de porumbei în Piața Unirii. Există anumite personaje care în mod sistematic se prezintă în Piața Unirii sau pe strada Hermann Oberth și hrănesc porumbeii.

Pe lângă faptul că prezintă un risc pentru dezvoltarea unor patologii, acești porumbei murdăresc îngrozitor mediul. Au ajuns să stea pe clădiri istorice și să le deterioreze. Vă invit pe strada Hermann Oberth, lângă Captain Bean, să “admirați” mizeria care e din cauza acestor porumbei.”, a transmis un clujean. 


Comentarii Facebook