Duminica 8 Septembrie

Scandal de zile mari în traficul spre Electric Castle! Un artist care a cântat pe Mainstage s-a luat la ceartă cu un șofer. Au intervenit polițiștii


Un conflict între doi șoferi a avut loc duminică, în Bonțida.

Duminică a marcat și ultima zi din festivalul Electric Castle, organizat în comună. Pentru unii drumul spre festival nu a fost însă foarte plăcut. Doi șoferi s-au luat la ceartă, în urma unei șicanări în trafic fiind nevoie de intervenția Poliției.

Printre ei s-ar număra și MC Bean, solistul trupei Subcarpați, trupă care a urcat pe Mainstage la EC și în ediția din 2024, potrivit unor informații obținute de  foaiatransilvană.ro.

Conflictul ar fi fost provocat în urma unei șicanări în trafic.

,,Solistul trupei era cu mașina lui personală. Mergea după o mașină oficială de la Electric Castle, pentru a găsi mai ușor drumul spre festival. La un moment dat a rămas în urmă.

În scurt timp s-a creat o coloană de mașini pe banda de mers spre festival. Cel de la Subcarpați a vrut să depășească pe dreapta, pentru a ajunge în spatele mașinii oficiale de la Electric Castle. Atunci, șoferul unui Audi Q8 a tras dreapta pentru a-l împiedica să facă depășirea”, a declarat unul dintre polițiști pentru sursa citată.

Conflictul ar fi degenerat iar artistul ar fi lovit oglinda șoferului cu care se certa. Poliția Cluj confirmă incidentul.  

,,Din primele verificări efectuate, starea conflictuală s-ar fi înregistrat ca urmare a unei altercații în trafic între doi conducători auto, respectiv un bărbat de 40 de ani, din municipiul București și un bărbat de 29 de ani, din județul Sălaj. În timpul stării conflictuale, cei doi și-ar fi adresat injurii reciproc.

De asemenea, conducătorul auto de 29 de ani ar fi relatat cǎ în timpul stǎrii conflictuale, cealaltă persoanǎ ar fi lovit oglinda retrovizoare a mașinii conduse de acesta. Polițiştii au demarat cercetari din oficiu, iar în urma constatărilor aceștia au aplicat sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/1991, privind încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Cluj. 


Comentarii Facebook