Sambata 5 Octombrie

Scandal în parcarea VIVO Cluj! S-au înjurat ca la ușa cortului, că nu se puteau decide cine trece primul/Parcarea s-a blocat complet VIDEO


Mai mulți șoferi au fost protagoniștii unui scandal în parcarea mall-ului VIVO din Florești, Cluj 

Vă avertizăm: VIDEO LIMBAJ LICENȚIOS

În acest week-end parcarea VIVO Cluj a fost mult redusă din cauza unui eveniment automobilistic care s-a desfășurat acolo. Clujenii veniți la cumpărături sau chiar la eveniment au avut mult mai puține locuri de parcare  le dispoziție.

Unii dintre ei au parcat neregulamentar, îngustând căile de acces care ar fi fost suficiente pentru ambele sensuri.

În acest context, pe un tronson de parcare unde este permisă circulația în ambele sensuri , șoferul unui Ford cu numere la Alba, care circula corect s-a trezit față în față cu mai multe mașini care veneau din cealaltă parte.

Deși ar fi putut să se dea puțin în spate, conducătorul Fordului, având dreptatea de partea lui, a preferat să rămână ferm pe poziție.

Din cealaltă parte, nici cei care intrau pe sensul opus nu au fost dispuși să cedeze, deși era clar că partea lor de drum era blocată , deci nu aveau prioritate.

Mai mult, probabil datorită faptului că erau mai mulți, șoferul unui Audi a început să adreseze jigniri și injurii. De aici s-a ajuns la o bălăcăreală totală, situația fiind la un pas de escaladare.


scandal 1.jpg



scandal 2.jpg


scandal 3.jpg

Comentarii Facebook