Scandal într-un oraș din Ardeal! Polițist local, cercetat după ce a bătut un tânăr încătușat


Un polițist local este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă, după ce ar fi bătut un tânăr încătușat. 

Poliția Municipiului Vulcan s-a sesizat din oficiu, în urma unor informații privind o posibilă infracțiune de purtare abuzivă, comisă pe raza localității, în noaptea de 17 septembrie a.c., în jurul orei 23:45.

Fapta ar fost comisă în timpul unei intervenții în care polițiștii Biroului Ordine Publică Vulcan au acționat alături de agenți ai Poliției Locale Vulcan, pentru aplanarea unui conflict spontan între trei tineri, care s-au lovit reciproc, pe o stradă din municipiul Vulcan.

Conflictul a fost aplanat, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Cu ocazia intervenției, se pare că un polițist local ar fi utilizat forța într-un mod nejustificat, lovind un tânăr recalcitrant, care fusese deja încătușat. Tânărul a fost ulterior transportat la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de purtare abuzivă, cercetările fiind efectuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani. I.P.J. Hunedoara.  

Comentarii Facebook