Duminica 8 Septembrie

Scandal între vecini într-un cartier din Cluj: „Luați măsuri, totuși nu și-au cumpărat strada/Își însușesc drepturi care nu li se cuvin”


Viața la bloc nu este deloc simplă sau ușoară, mai ales atunci când liniștea ta este condiționată de ce fac vecinii. Locatarii unei străzi din cartierul Zorilor se plâng pe vecinii care „și-au însușit de mult timp drepturi care nu li se cuvin”. 

Oamenii se plâng că nu pot circula elementar prin zonă din cauza proprietarilor nesimțiți care blochează strada, la propriu. 

„Locatarii ultimului bloc de pe Mircea Eliade (partea dreapta) își cam însușesc de mult timp drepturi care nu li se cuvin - mai întâi au închis trecerea care ducea la podulețul spre Constantin Noica. 

De ce, ca și pieton trebuie să ocolim o distanță enormă că nu vor ei să treacă lumea pe lângă bloc? Apoi și-au însușit capătul acela de trotuar (fiind capăt de stradă, efectiv nu se circulă pe el, unde sa mergi?) - cu bolovani pe mașinile parcate apoi cu un semn de oprire interzisă (exista o clinică în zonă, cu o parcare foarte mică, normal că lumea va opri într-un capăt de stradă înfundată, că nu încurcă pe nimeni). 

Vă rog luați măsuri, totuși nu și-au cumpărat strada”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj. 

Comentarii Facebook