Vineri 20 Septembrie

Scandal la o sală de jocuri din Cluj! Nemulțumit de câștiguri, un bărbat a început să dea cu pumnii în aparate


Un bărbat trebuie să plătească despăgubiri de mii de lei după ce a făcut dezastru într-o sală de jocuri din Cluj.

Amețit de aburii alcoolului bărbatul de 40 de ani s-a gândit să-și încerce norocul la o sală de jocuri din Dej. Norocul n-a fost însă de partea lui, reușind să piardă aproximativ 3000 de lei în doar o oră. Infuriat la maxim, individul a decis să se răzbune pe aparat, lovindu-l cu pumnul în repetate rânduri. Ecranul touchscreen al aparatului a cedat într-un final.

Incidentul s-a întâmplat în primăvara anului trecut, iar magistrații au dat sentința zilele trecute, informează gherlainfo.ro.

Paguba produsă de bărbat a fost estimată la aproximativ 7.000 de lei, din care 4.000 de lei costul ecranului, iar 3.000 de lei manopera privind montarea și prejudiciul adus, ca urmare a nefuncționării aparatului până la momentul înlocuirii ecranului touchscreen.

Potrivit magistraților bărbatul trebuie să achite 3.500 lei pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, sub formă de amendă penală.

Sala de jocuri va fi despăgubită de individ cu doar 4000 de lei din cei 7000 ceruți, deoarece firma nu a făcut dovada prejudiciului cu manopera și nefuncționarea aparatului.


Comentarii Facebook