Scandal lângă o școală din Cluj-Napoca! Locuitorii din zonă, amenințați de mai mulți jucători de fotbal: „Au zis că ne bat pentru că le-am deranjat meciul”


Mai mulți clujeni care locuiesc în zona Aleii Văleni și Aleea Rășinari din Cluj-Napoca susțin că sunt deranjați de persoanele care joacă fotbal pe un teren de fotbal de lângă Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”. 

Problemele au fost semnalate în special seara, când grupuri de bărbați care joacă fotbal în nocturnă ocupă fără drept locurile de parcare rezervate cetățenilor din zonă.

Chiar dacă aceștia își lasă un număr de telefon în geam pentru a fi contactați în cazul în care deranjează, locatarii afirmă că aceștia nu răspund apelurilor, fiind concentrați pe meci. 

Domiciliez pe Aleea Rășinari și am locul de parcare pe Aleea Văleni. Acest loc de parcare este lângă gardul unui teren de fotbal care nu știu cui aparține, probabil Școlii Brâncuși, care este alături. Două locuri de parcare mai încolo se află o poartă pe care intră elevii școlii și cei care utilizează terenul de fotbal. Aceștia sunt elevi/copii, dar și grupuri de bărbați care joacă fotbal în nocturnă, de obicei de la ora 18 încolo”, a transmis o clujeancă.

Mai grav, atunci când locatarii au încercat să-și apere drepturile, unii jucători i-au amenințat cu bătaia pentru că i-au deranjat în timpul partidei de fotbal. 

Problema este că atât părinții care aduc copii la activități sportive după-amiaza, dar mai ales cei care închiriază terenul de fotbal (nu știu în ce condiții legale) își parchează mașinile pe locurile care aparțin cetățenilor din zonă. Ei lasă număr de telefon, dar problema e că, jucând fotbal, nu aud telefonul sau chiar lasă telefonul în mașină, drept care trebuie să merg în fiecare seară și să strig la cei de pe teren să vină să mute mașina. La început claxonam ca să nu mai merg pe teren, dar asta i-a enervat foarte tare pe "domnii jucători", drept care au ieșit urlând la mine și la soțul meu și ne-au amenințat cu bătaia pentru că le-am deranjat meciul.
Este o situație mai mult decât deranjantă; vii obosit după 8-10 ore de serviciu, după ce mai stai și în trafic câte o oră și îți găsești locul ocupat, după care trebuie să cauți pe cel care l-a ocupat, să te rogi de el, să aștepți, să te enervezi și să mai pierzi o jumătate de oră. Am fost la Secția de Poliție de pe Albac, iar ei au recomandat să facem sesizare online și în caz de altercații să chemăm Poliția locală.
”, a semnalat o clujeancă. 

Comentarii Facebook