Miercuri 18 Septembrie

Scandal lângă Parcul Central din Cluj-Napoca. Totul a pornit de la un bărbat care nu s-a asigurat când a traversat cu trotineta - VIDEO


O ceartă care aproape s-a transformat într-o bătaie a fost filmată în cursul serii trecute, lângă Parcul Central din Cluj-Napoca. Mai multe persoane au încercat să imobilizeze un bărbat, care a ieșit cu o trotinetă electrică în fața mașinii, fără se se asigure, cei doi fiind aproape de o coliziune.

Videoclipul a fost filmat de o persoană care se afla în apropierea incidentului. Din imagini putem observa cum doi bărbați se află lângă o mașină și o trotinetă electrică, certându-se. 

,,Băiatul cu Trotineta, circula pe aleea stadionului și a vrut sa facă dreapta în direcția, str. George Coșbuc/Cardinal Iuliu Hossu. Fară sa se asigure, a ieșit pe banda a 2 a și era să dau cu mașina peste el. I-am atras atenția și el a devenit recalcitrant, adresându-mi injurii. Am coborât din mașina și am constantat ca acesta se afla într-o stare avansată de ebrietate," a transmis șoferul mașinii implicate pentru Știri de Cluj.

Posesorul trotinetei încearcă să se îndepărteze ușor de cealaltă persoană, care vorbea în acel moment cu operatorul 112. La scurt timp după, bărbatul a lăsat trotineta și a încercat să fugă. 

Mai mult decât atât, acesta susține că a aflat în această dimineața numele celui cu trotineta și că ar fi un membru important în Consiliul de Administrație al Sălii  Polivalente și al PNL Cluj.

Poliția a confirmat scandalul și a intervenit la incident. La locul faptei au găsit însă doar șoferul autoturismului.

,,La data 30 august a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat 32 de ani, prin apel 112, despre faptul că o persoană, aflată pe trotinetă, ar fi pătruns în fața autoturismului condus de acesta pe o stradă din Cluj-Napoca, fiind nevoit sa evite coliziunea.

La fața locului a fost identificat doar conducătorul auto.

În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și în vederea dispunerii măsurilor legale," a transmis IPJ Cluj pentru Știri de Cluj.

Videoclipul a fost publicat pe o rețea de socializare. Clujenii au dezbătut subiectul în secțiunea de comentarii. 

,,Ăla cu trotineta circula pe margine iar cel cu BMW n-a avut loc de el și l-a claxonat. Cel cu BMW i-a blocat trecerea și s-a dat jos din mașină la cel cu trotineta. În ajutorul celui cu BMW a mai venit o mașină. În total erau 4 persoane împotriva celui cu trotineta și de aceea a luat-o la fugă. Dar îmi place cum lumea vorbește în necunoștință de cauză,” a comentat un clujean.

,,Mulți «conducători de trotinete» nu respectă minimum de legislație rutieră. Conduc drogați, beți, am exemple cu carul. Din punctul meu de vedere și al legii, și trotineta este vehicul, iar conducătorii de astfel de vehicule se supun legilor rutiere. Dar, la partea de sancțiuni, încă nu este clar codul penal,” a scris un utilizator.

Știre în curs de actualizare…


Comentarii Facebook