Duminica 8 Septembrie

Scandal monstru într-o comună din Cluj! Un clujean și-a băgat vecinul de 72 de ani în spital pentru că ar fi cosit un petic de iarbă de pe pământul său



O întâmplare halucinantă a avut loc în urmă cu câteva zile în comuna clujeană Călățele. Un bărbat de 63 de ani a fost reținut pentru 30 de zile după ce ar fi agresat un consătean.

Scandalul ar fi pornit după ce un vecin al bărbatului, în vârstă de 72 de ani ar fi mers să-și cosească terenul, aflat chiar lângă cel al bărbatului.

Bătrânul ar fi fost acuzat că a cosit o bucățică de iarbă care nu îi aparținea, iar cei doi s-ar fi luat la harță, informează huedininfo.ro.

Situația ar fi degenerat însă, lucrurile ajungând rapid la violențe. Pensionarul ar fi fost lovit de bărbatul mai tânăr iar în urma loviturii ar fi căzut, lovindu-se cu capul de o piatră.

Victima este internată acum la terapie intensivă în Cluj-Napoca.

,,La data de 13 iulie a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 63 de ani, din comuna Călățele, cercetat pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

În fapt, la data de 12 iulie 2024, pe un drum comunal din localitate Călățele, între bărbatul în cauză și un alt bărbat, de 72 de ani, din aceeași comună, s-ar fi înregistrat o stare conflictuală referitoare la o parcelă de teren.

În urma discuțiilor contradictorii, bărbatul de 63 de ani l-ar fi agresat fizic pe cel de 72 de ani, care a fost ulterior internat intr-o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate. Precizăm că polițiștii au fost sesizați ulterior evenimentului despre producerea acestuia.”, transmite IPJ Cluj pentru sursa citată.

Fotografie cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook