Miercuri 18 Septembrie

Scandal monstru într-un sat din Apuseni! Un bărbat și-a băgat ginerele în spital, după ce l-a atacat cu o armă albă


Un scandal monstru a avut loc joi, 12 septembrie, în comuna Vidra din județul Alba. Un bărbat de 65 de ani a fost reținut de polițiști, după ce și-a băgat ginerele în spital. 

Potrivit polițiștilor, agresorul și-a atacat ginerele cu un cuțit, provocându-i mai multe răni în zona abdomenului și a spatelui. 

Bărbatul de 65 de ani ar fi recurs la acest gest, după ce a avut mai multe discuții în contradictoriu cu soțul fiicei sale. 

La data de 12 septembrie 2024, în jurul orei 17.30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au fost sesizați cu privire la faptul că la o locuință din comuna Vidra a avut loc un conflict, iar o persoană a suferit leziuni corporale.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat de 65 de ani i-ar fi provocat ginerelui său, în vârstă de 41 de ani, leziuni în zona abdomenului și al spatelui, cu un obiect ascuțit.”, au transmis reprezentanții IPJ Alba. 

În timp ce ginerele a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, socrul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Comentarii Facebook