Vineri 27 Septembrie

Scandal monstru la un magazin alimentar din Cluj! Un bărbat a amenințat clienții. S-a luat la bătaie și cu polițiștii


Un bărbat de 33 de ani a fost reținut pentru 30 de zile după ce a făcut scandal la un magazin din Gherla.

Individul este cercetat pentru ultraj (trei acte materiale) și tulburarea ordinii și liniștii publice după ce a amenințat clienții magazinului alimentar.

,,În fapt, în data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, care se afla în incinta unui magazin alimentar, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică prin amenințări cu acte de violență la adresa clienților.”, transmite IPJ Cluj. 

Polițiștii au ajuns la fața locului, dar asta nu l-a oprit pe bărbatul din Bonțida, care a început să-i înjure și să-i amenințe și pe ei. Ba mai mult, individul a sărit și la bătaie. Aceștia au fost nevoiți să-l imobilizeze.

,,La momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, acesta ar fi prezentat o stare de agresivitate față de polițiști, aceștia procedând la imobilizarea lui, ulterior conducându-l la sediul unității de poliție pentru mai multe verificări, moment în care ar fi devenit agresiv verbal, adresând injurii și amenințări cu acte de violență, și ar fi agresat fizic agenții de poliție.”, transmite IPJ Cluj. 

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar, ulterior, magistrații Judecătoriei Gherla au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.


Comentarii Facebook