Duminica 8 Septembrie

Scandal monstru pe Piezișă! Clujean de 44 de ani, agresat de doi tineri


Scandal monstru pe strada Piezișă din Cluj-Napoca! Doi tineri de 21 de ani, din comuna Florești, au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce au agresat fizic un clujean de 44 de ani. Incidentul a avut loc sâmbătă, 13 iulie, în jurul orei 05:10. 

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții IPJ Cluj, între cei trei a avut loc o stare conflictuală spontană, iar cei doi tineri i-au aplicat mai multe lovituri bărbatului de 44 de ani, acesta din urmă necesitând ulterior îngrijiri medicale

La data de 13 iulie a.c, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție au dispus reținerea a doi tineri, de 21 de ani, din comuna Florești, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

În fapt, la data de 13 iulie a.c, în jurul orei 05.10, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe strada Piezișă a avut loc o stare conflictuală spontană în care au fost implicați trei bărbați.

Din cercetări a reieșit că cei doi tineri de 21 de ani, l-ar fi agresat fizic pe un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca, acesta din urmă necesitând ulterior îngrijiri medicale.

În urma investigațiilor desfășurate, în cursul aceleiași zile, polițiștii i-au identificat pe cei doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunilor, iar față de aceștia au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind conduși într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.”, au informat reprezentanții IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook