Miercuri 18 Septembrie

Scene ca-n filme pe drumul Sfântul Ioan, din Făget, Cluj. Șoferul a scăpat ca prin minune, deși mașina s-a răsturnat spectaculos, cu roțile în sus FOTO

Accident rutier pe drumul Sfântul Ioan, din Făget Cluj: mașină răsturnată, fără victime încarcerate

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit de urgență la un accident rutier care a avut loc pe drumul Sfântul Ioan. La fața locului, echipajele de salvare au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, cu roțile în sus. Din fericire, nu au fost înregistrate victime încarcerate, iar incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Pentru gestionarea situației, au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

”Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe drumul Sfântul Ion. În accident a fost implicat un autoturism, pe care echipajele noastre l-au găsit răsturnat în afara părții carosabile. Din fericire, nu au existat victime încarcerate. Totodată, în urma accidentului au rezultat numai pagube materiale. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ”, au declarat reprezentan'ii ISU Cluj.

accident sfatul ioan Cluj.jpg


Comentarii Facebook