Duminica 8 Septembrie

Scene halucinante la Cluj! O familie și-a băgat copilul direct într-o ghenă de gunoi răsturnată, ca să recupereze sticlele pentru reciclat - FOTO


Odată cu introducerea sistemului de garanție returnare, tomberoanele și ghenele de gunoi din Cluj au fost luate cu asalt de indivizi care încearcă să facă câțiva bănuți în plus din reciclarea PET-urilor și sticlelor.

Screenshot 2024-07-20 151346.png

Unii însă au transformat acest lucru într-un adevărat sport, răsturnând complet și tomberoanele pentru a recupera și ultimele recipiente de pe fundul ghenelor.

La punctul de colectare al deșeurilor din Mănăștur de exemplu, o familie a fost surprinsă cu mic cu mare, răsturnând un întreg tomberon în mijlocul străzii Bucegi. Apoi copilul s-a băgat în interiorul ghenei pentru a strânge și ultimele sticle. 

Este abosolut șocant cum copilul care nu pare să aibă mai mult de 10 ani încearcă să intre în tomberon pentru a culege PET-urile.

WhatsApp Image 2024-07-20 at 15.49.14_5952e70a.jpg

Aceștia aveau lângă ei și un cărucior în care să pună ,,prețioasa captură”.

Din păcate în multe dintre aceste cazuri, oamenii care scormonesc în gunoi scot și alte deșeuri pe stradă, pe care ,,uită” să le mai bage în tomberoane. 


Comentarii Facebook