Vineri 18 Octombrie

Scene indecente astăzi în Cluj-Napoca: Un exhibiționist aborda oamenii în plină stradă / Poliția îl caută


Un apel la numărul unic de urgență 112 a alertat astăzi, 18 octombrie 2024, Poliția municipiului Cluj-Napoca, în legătură cu un bărbat care ar fi manifestat acte de exhibiționism în spațiul public, abordând mai multe persoane în diferite locuri din oraș. Incidentul a stârnit îngrijorare în rândul trecătorilor, care au solicitat intervenția imediată a autorităților.

În urma sesizării, polițiștii au început cercetările pentru a clarifica împrejurările în care s-au produs aceste acte indecente. În acest moment, ancheta este în curs, iar autoritățile urmează să stabilească toate detaliile legate de eveniment.

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Cluj, „La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la o persoană de sex masculin, care ar fi manifestat acte de exhibiționism în spațiul public, abordând diferite persoane. În acest sens, polițiștii au demarat verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, urmând a stabili toate circumstanțele în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Cluj

Polițiștii continuă ancheta pentru a elucida detaliile cazului.

FOTO: ilustrativ.

Comentarii Facebook