Vineri 20 Septembrie

Se anunță un weekend cu soare la Cluj. Vor fi temperaturi de 23 de grade


Finalul de săptămână se anunță unul însorit, cu temperaturi maxime de 23 de grade, vremea fiind în general caldă, cu precipitații sporadice în unele zone din țară.

În Cluj, vremea va fi caldă, cu cerul însorit, vântul va sufla slab și moderat, cu șanse minime de precipitații. Maximele termice vor ajunge la 23 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa în jurul valorii de 5 grade Celsius. 

De asemenea, temperaturile  vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade, cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare și locale. 

Potrivit prognozei meteorologice, se vor semnala averse în cea mai mare parte a Moldovei, în Dobrogea, estul Transilvaniei şi local în Muntenia, precum şi în zonele montante. În restul teritoriului vremea va fi plăcută, cerul va fi variabil, vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zonele de munte. 

Și sâmbătă, vremea va fi frumoasă cu slabe șanse de ploi, maximele termice se vor menține în jurul valorii de 23 de grade Celsius.

Duminică vremea se schimbă treptat, astfel că cerul va fi marcat de înnorări, însă vremea va fi plăcută, cu maxime ce vor ajunge la 24 de grade Celsius. 

Comentarii Facebook