Se caută martorii unui accident rutier: „M-a lovit și a fugit! Am nevoie de ajutorul vostru”


Un clujean cere ajutorul celorlalți șoferi în urma unui eveniment în trafic cu o mașină Dacia Logan albă.

În dimineața zilei de luni a fost lovit de un alt vehicul în zona străzii Răzoare din Florești. In loc să oprească pentru a se constata daunele, după cum prevede legea, șoferul celeilalte mașini s-a făcut nevăzut, relatează clujeanul:

Am nevoie de ajutorul vostru! Astăzi, 7.10.2024 în jurul orei 9:30, am fost victima unui accident în care mașina mea a fost lovită de un alt vehicul în zona strada Razoare inainte de curba catre Polus. Șoferul care m-a lovit a fugit de la fața locului, fără să oprească.

Din păcate, nu am reușit să obțin numărul de înmatriculare al mașinii, dar orice informație ar putea fi de mare ajutor. Mașina era un Logan alb cred ca modelul 2014.

Dacă ați fost martori la accident sau dacă aveți imagini video de la camere de bord sau supraveghere din zonă, vă rog să mă contactați direct sau să lăsați un comentariu. Orice detaliu contează!

Vă mulțumesc mult pentru ajutor și pentru distribuirea acestui mesaj! ” a transmis păgubitul pe pagina Info Trafic a judetului Cluj

Pe lângă apelul la alți șoferi, in asemenea cazuri, este recomandată depunerea unei plângeri la Poliție, care are posibilitatea de a verifica imaginile camerelor de supraveghere din zonă.

Comentarii Facebook