Se caută șofer CTP Cluj, de ISPRAVĂ: A dus la poliție un portmoneu pierdut/ Proprietara l-a recuperat, dar nu știe cine e, pentru a-i întoarce fapta bună


Șofer de pe linia 43P găsește și returnează la poliție un portofel pierdut, gest care o impresionează pe clujeanca ce l-a pierdut

O clujeancă a trăit astăzi o experiență care i-a redat încrederea în bunătatea oamenilor. În jurul orei 9:00, pe strada Frunzișului, și-a pierdut portofelul, dar a avut norocul să fie găsit de un șofer de autobuz pe linia 43P.

Conform postării publicate de aceasta pe rețelele de socializare, șoferul i-a găsit portofelul și l-a dus la secția de poliție din Observator. Femeia a ridicat portofelul de la poliție, dar nu a putut afla datele de contact ale șoferului.

În postarea sa, clujeanca a exprimat recunoștința profundă față de șofer și și-a exprimat dorința de a-l găsi pentru a-i mulțumi personal și a-i întoarce fapta bună.

"Nu am cuvinte să mulțumesc suficient omului, șofer pe linia 43P, care astăzi, 29/04 mi-a găsit portofelul pe Frunzișului în jurul orei 9:00. Am fost la secția de poliție din Observator și l-am ridicat. Domnul polițist nu mi-a putut oferi datele dumneavoastră dar sper să vedeți acest mesaj, să-mi scrieți și să mă lăsați să vă întorc fapta bună! Mulțumesc mult! O zi bună tuturor!", a scris ea pe rețelele de socializare.

Linia de autobuz 43P circulă de la stația Observatorului Nord până la Vivo, iar astfel de gesturi ale angajaților de pe traseu aduc un plus de valoare comunității.

Gestul șoferului clujean a demonstrat încă o dată că omenia și bunătatea nu au dispărut și că putem conta pe ajutorul semenilor noștri în momente dificile.

Comentarii Facebook