Se caută șoferul unui Ford roșu ce a lovit un scuter la Iulius Mall Cluj și a plecat! „Sau să mă contacteze martorul cu Toyota gri!” FOTO


Accident în parcare la Iulius Mall:  Șoferul unui Ford roșu a lovit un scuter și a plecat, fără să lase date de contact


În jurul orei 12:15, un incident neplăcut a avut loc în parcarea de aprovizionare a Iulius Mall Cluj, unde un scuter a fost lovit de un autoturism Ford roșu, cu numărul de înmatriculare CJ 24..., conform declarațiilor martorilor oculari.

Proprietarul scuterului, afectat de acest incident, a postat un anunț în mediul online în speranța de a fi contactat de către șoferul autoturismului sau de către un martor al evenimentului. „Te rog să mă contactezi, sau să mă contacteze martorul cu Toyota gri, hybrid. Mulțumesc! O zi faină”, a scris proprietarul scuterului în mesajul său.

Martorii prezenți la fața locului au menționat că autoturismul Ford roșu a lovit scuterul și a plecat fără a lăsa date de contact. Un martor, care se afla într-o Toyota gri, hybrid, este rugat să ofere informații suplimentare despre acest incident.

Dacă aveți informații despre acest incident sau ați fost martor, vă rugăm să contactați proprietarul scuterului pentru a contribui la soluționarea acestui caz.

Notă: Dacă ai fost martor la acest incident sau deții informații relevante, te rugăm să te alături eforturilor de a rezolva problema. 

„In jurul orei 12:15 mi-a fost lovit scuterul in parcarea de aprovizionare la Iulius Mall.
CJ 24 DSN (daca am inteles bine de la martori), Ford rosu.
Te rog sa ma contactezi, sau sa ma contacteze martorul cu Toyota gri, hybrid.
Multumesc! O zi faina”, a scris proprietarul scuterului

Comentarii Facebook