Vineri 27 Septembrie

Se caută voluntari pentru a ajuta copiii instituționalizați din Cluj! Până acum doar 85 de persoane s-au înscris și este nevoie de peste 150


Copiii instituționalizați și din medii defavorizate din Cluj au nevoie de voluntari care să le ofere sprijin și speranță


Programul educațional Ajungem MARI, destinat copiilor și tinerilor din sistemul de protecție, face un apel urgent către comunitatea clujeană. Peste 250 de copii din județul Cluj așteaptă sprijinul voluntarilor, însă doar 85 de persoane s-au înscris până acum, în condițiile în care este nevoie de 158 de voluntari.

„Mai avem nevoie de oameni din Cluj care să se înscrie până la finalul lunii septembrie pentru a asigura sprijinul necesar acestor copii şi tineri vulnerabili”, a declarat Vivianda Nicolae, Vicepreședinte Ajungem MARI. Voluntarii sunt esențiali pentru a le oferi copiilor suport educațional, consiliere vocațională și ateliere creative.

Cei care doresc să se alăture inițiativei se pot înscrie pe site-ul oficial al programului până la data de 30 septembrie. Voluntarii selectați vor începe activitatea în noiembrie 2024, iar implicarea lor poate face diferența în viața acestor copii vulnerabili.

Cu doar trei ore pe săptămână de voluntariat, poți schimba viața unui copil! Detalii AICI.

Credit foto Mihai BARBU (3).jpg


Credit foto Mihai BARBU (1).jpg

Comentarii Facebook