Vineri 20 Septembrie

Semnal de alarmă tras de un tătic din Cluj, în cazul parcărilor ilegale de pe trotuare: „Devine extrem de periculos. Era să intre unul în noi”


Un tătic din Cluj-Napoca a relatat că, de fiecare dată când merge în parc, pune în pericol viața sa și a celor trei copii ai săi. Clujeanul a relatat că trotuarele de pe strada Salcâmului sunt mereu pline de mașini. Astfel, pietonii sunt obligați să circule pe carosabil. 

Pentru că strada nu este atât de tranzitată, șoferii clujeni profită și cresc viteza excesiv. Prin urmare ar putea avea loc un accident de circulație oricând. 

Tăticul a transmis că în dimineața zilei de marți el și copiii săi erau cât pe ce să fie loviți, pentru că nu au cum să se deplaseze pe trotuar. El a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să ia măsuri înainte să se întâmple o tragedie, cu atât mai mult că pe stradă este interzisă parcarea, pe ambele sensuri. 

Veșnic pe strada Salcâmului în fiecare zi, în orice moment sunt parcate mașini pe tot trotuarul pentru pietoni, pe aproape toată strada, atat pe o parte cât și pe alta. Am făcut nenumărate sesizări și absolut nimic nu s-a rezolvat .

Ca tată a 3 copii mici care aleg să nu îmi iau masina pentru 1 km și să-i duc pe jos la un loc de joacă, cu un cărucior și în brațe este extrem de periculos. Nu mi se pare normal să trebuiască să merg pe carosabil.

Strada nu este una foarte circulată, așa că absolut toți șoferii circulă cu o viteză prea mare și devine extrem de periculos. Este extrem de probabil să se întâmple un accident urât pe această stradă.

Fix în această dimineață era să intre unul în noi în plină stradă, pentru că eu a trebuit sa ocolesc o mașină parcată pe tot trotuar. Vă rog din suflet să rezolvați această problemă. Atât pe o parte cât și pe alta sunt semne de parcare interzisă și ridicat masini!”, a transmis un tătic din Cluj.


Comentarii Facebook