SLALOM PRINTRE MAȘINI! Conducea scuterul ca și cum nu ar exista reguli de circulație în centrul Clujului! Cum reducem acest fenomen? VIDEO


Un scuter al unei companii care livrează mâncare la domiciliu a fost filmat în seara zilei de vineri în timp ce circula ca și când nu ar exista reguli de circulație.

Circulând dinspre strada Memorandumului spre Parcul Central, în intersecția de lângă Primărie acesta s-a încadrat greșit pe banda din stânga.

Fără să ezite vreo clipă, a trecut pe urmatoarea bandă, care era liberă și apoi a forțat intrarea in fața șoferului care a făcut filmarea, fiind la un pas de a provoca un accident.

Din fericire, șoferul a fost pe fază și a oprit la timp. Fără să înțeleagă cât a fost de aproape de un impact, conducătorul scuterului se lansează într-un nou slalom printre mașini, traversând din scurt încă trei benzi de circulație, de parcă ar fi fost singur pe drum, în încercarea de a ajunge probabil pe aleea spre Parcul Central.

Acest tip de condus din partea șoferilor de scuter care livrează produse este semnalat tot mai des în traficul din Cluj-Napoca iar numărul știrilor despre accidentele de acest fel este în creștere. Poliția nu pare să fi găsit soluții de llimitare a fenomenului.

Ce soluții credeți că ar fi posibile pentru a elimina sau măcar a reduce acest fenomen?






Comentarii Facebook