Șoc pe litoral! Cât a ajuns că coste o porție de mămăliguță în Eforie Nord
Prețurile peste tot au luat-o razna, dar în HoReCa este jale. O turistă aflată la un restaurant din Eforie Nord a postat nota de plată pe rețelele sociale absurdă pe care a plătit-o pentru niște mămăligă, ”mâncarea săracului”.
Femeia a plătit 99,5 lei pe o masă, dar șocul a venit când a văzut cât costă mămăliga. În comerț un kilogram de mălai costă 5 lei, dar pe litoral a ajuns mămăliga la preșul de 50 de lei kilogramul.
Puțin mai ieftin este la un restaurant de tip „împinge tava” din Costinești, unde 100 de grame de friptură de porc costă 7,5 lei, micii se vând cu 4 lei/bucata, iar pulpa de pui la 85 lei/100 g.
Un șnițtel de pui costă, la fel ca și ceafa de porc, 7.5 lei/100 g, iar dacă doriți și o porție de piure de cartofi trebuie să plătiți 8,5 lei/100 g. Asta înseamnă că puteți avea un prânz copios care să coste mai puțin de 5 euro.
6 Comentarii
Pranz copios sub 5 euro = 100gr carne ordinara de "pui" si 100gr piure de cartofi facut cu apa. Baaaa, mars la balaton cu japca asta !
pulpa de pui la 85 lei/100 g? asta da pret, nu mamaliga.
@?: E 8,5 lei, dar cei care scriu articole pe stiri de cluj sunt “jurnalisti” cum e Boc primar.
@Gogel: buna asta :))))
Acolo se traieste mai bine decat in Cluj, preturile la mancare si cazare sunt mai mici
daca si ala e pret mare, stire de rahat