Șoferii din Cluj s-au săturat de strada Mamaia: ,,E o corvoadă. Opriți de urgență traficul”


Un locuitor al străzii Mamaia din Cluj-Napoca a criticat vehement modul în care Primăria gestionează traficul în zonă, susținând că soluțiile propuse de autorități nu sunt eficiente și afectează confortul clujenilor.

Potrivit reclamației susținute de bărbat, traficul este o corvoadă pentru șoferi, cerând măsuri urgente și prompte. Mai mult decât atât, clujeanul a încercat să ofere chiar el niște soluții, precum renunțarea la piatra cubică și reasflatarea străzii.

„Pentru șoferi e o corvoadă. Opriți de urgență traficul pe stradă și luați măsuri: ori renunțați la piatra cubică și reasfaltați strada, ori lăsați acces pentru riverani și redirecționați traficul pe Drăgălina,” a transmis un clujean.

Reamintim că doar în urmă cu câteva zile, alt clujean a semnalat alte nemulțumiri față de strada Mamaia. Acesta s-a plâns că strada este mult prea îngustă și pavimentul din piatră cubică montată în nisip se „descompune”. Cu toate acestea, drumul este utilizat ca axă principală de circulație pe direcția vest-est. Prin urmare, poluarea cu particule de praf și noxe este la ordinea zilei.

Comentarii Facebook