Vineri 27 Septembrie

Șoferii din Cluj sunt acuzați că nu acordă prioritate copiilor care încearcă să ajungă la școală: ,,Nu este nevoie decât de un agent al poliției”


Începutul noului an şcolar a scos la iveală, din nou, foarte multe probleme din traficul din Cluj. Pe lângă aglomerație, autoturisme lăsate pe avarii în orice loc și alte inconveniențe, un clujean a sesizat un alt deranj, care privește de data această neacordarea de prioritate. 

Mai exact, în zona unei școli din cartierul Mărăști, la trecerea de pietoni de pe strada Fabricii, șoferii nu ar acorda prioritate copiilor și adulților ce încearcă să traverseze strada. În încercarea de a rezolva problema și de a evita o eventuală tragedie, acesta a propus o soluție simplă: un agent al poliției care să fie prezent, măcar în acea perioadă a zilei.  

,,La intersecția străzilor Fabricii cu Anina, zona școlii Ion Agârbiceanu, la trecerea de pietoni de pe str. Fabricii, în fiecare dimineață sunt șoferi ce nu acordă prioritate copiilor și adulților ce se angajează în traversarea străzii și trec prin fața lor, de multe ori foarte aproape. Vă rugăm să luați măsuri. Nu este nevoie decât de un agent al poliției locale să fie prezent în dreptul trecerii, în intervalul orar 7:00-8:00 și situația se va îmbunătăți,” a sesizat un clujean.


Comentarii Facebook