Duminica 8 Septembrie

Șoferiță cu scuterul pe pista de biciclete și șoferi care nu acordă prioritate sunt doar câteva ,,exemple de «normalitate» în traficul clujean” - VIDEO


În traficul din Cluj-Napoca se întâlnesc deseori situații în care șoferii nu respectă regulile de circulație sau fac diferite lucruri mai neobișnuite, din diverse motive.

Din această cauză, un motociclist a publicat pe o rețea de socializare un filmuleț cu mai multe momente interesante din traficul din Cluj-Napoca.

Camera de bord a motociclistului a captat câteva secvențe în care diferite autoturisme nu îi acordă prioritate și sunt aproape să îl accidenteze.

Pe lângă momentele în care motociclistul era pe cale să fie lovit, acesta a surprins și imagini cu situații mai ciudate în trafic. De exemplu, o tânără șoferiță care circula cu un scuter pe pista de biciclete sau un părinte care își căra în brațe copilul, tot pe un scuter.

Iar dacă aceste exemple nu erau de ajuns, „cireașa de pe tort” este un șofer care își face de cap cu bolidul său într-un sens giratoriu.



Comentarii Facebook