Șoferul, care a omorât azi-noapte un om într-un accident la Cluj și a fugit de la locul faptei, a fost prins. Cum l-au găsit polițiștii


Un grav accident rutier a avut loc pe DJ 150, în noaptea de 24 octombrie a.c., în jurul orei 22:30, un  strada Unirii din comuna Viișoara, județul Cluj, în urm căruia o perosană a murit. Echipa complexă formată la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a demarat imediat activități specifice pentru identificarea persoanei bănuite de provocarea accidentului. În urma investigațiilor, s-a stabilit că suspectul este un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Turda.

Bărbatul a fost depistat în jurul orei 11:00 de către un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier, pe o stradă din Cluj-Napoca. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru a fi supus unor cercetări suplimentare și pentru administrarea probatoriului necesar.

„În cadrul activitățiilor specifice efectuate de către echipa complexă formată la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, în vederea identificării persoanei bănuite de provocarea evenimentului rutier, s-a constatat că este vorba de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Turda. Acesta a fost depistat în jurul orei 11.00, de către un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier, pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca. În continuare, bărbatul a fost condus la sediul poliției în vederea efectuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză. Astfel, pe numele acestuia polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore”, au anunțat reprezentanții IPJ Cluj.


Comentarii Facebook