Miercuri 18 Septembrie

Șoferul de Bolt care a ajuns în stare gravă la spital a fost lovit de trei minori din Cluj. Medicii au reușit să-l salveze în ultimul moment


Caz revoltător la Cluj. Șoferul de Bolt care a ajuns în stare gravă la spital vineri seara, a fost lovit în cap cu o sticlă de trei minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce au fugit de la fața locului. 

Bărbatul de 50 de ani intrase în stop cardio-respirator, medicii au reușit să-l salveze în ultimul moment, dar acesta a fost transportat la spital inconștient. 

„La data de 23 august, în jurul orei 23.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați, prin intermediul unui apel 112, despre producerea unui conflict spontan pe strada Ion Agârbiceanu, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane necunoscute și un conducător auto de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care efectua transport de persoane în regim de taxi, acesta aflându-se staționat pe strada Ion Agârbiceanu.

În timpul stării conflictuale, persoanele necunoscute l-ar fi agresat fizic pe acesta, ulterior părăsind locul faptei.

Astfel, ca urmare a investigațiilor desfășurate în cauză, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii au fost identificate de polițiști, respectiv 3 minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din municipiul Cluj-Napoca, ulterior pe numele acestora fiind emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, transmite IPJ Cluj pentru Știri de Cluj. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc evenimentul, fiind efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Comentarii Facebook