Duminica 8 Septembrie

Soțul cântăreței Georgiana Lobonț, împins și lovit de viceprimarul unei comune din Cluj, la zilele localității


Rareș Ciciovan, soțul cântăreței Georgiana Lobonț, ar fi fost lovit la Zilele comunei Ceanu Mare de viceprimarul localității.

Cornel Crișan, viceprimarul comunei, l-ar fi împins și lovit pe Rareș Ciciovan, dar și pe o altă femeie. 

A fost un incident la finalul frumoasei noastre sărbători locale, duminică seara, în 16 iulie. Eu nu am fost prezent, dar pot să spun că vicele l-a împins pe soțul doamnei Georgiana Lobonț, și pe o altă femeie, la finalul recitalului, când artista făcea fotografii cu mulțimea de fani. 

S-a autosesizat poliția și jandarmeria. Se pare că vicele a consumat băuturi și sunt informații că l-ar fi lovit pe domnul Ciciovan”, a declarat primarul comunei Ceanu Mare, Virgil Păcurar. 

Acesta a spus că echipajul de jandarmi care a participat la acest eveniment este unul profesionist și că reținerea viceprimarului s-a făcut din motive obiective. 

Nu cred că l-au luat pentru că nu aveau ce face. Autoritățile știu mai bine ce a fost acolo”, a mai spus primarul comunei.

Rareș Ciciovan a confirmat incidentul. ”Domnul Rareș a spus că e adevărată faza și că a fost scos încătușat”, a spus un reprezentant al artistei. 

Comentarii Facebook