Spălatul mașinii nu merită pentru un clujean. Praful făcut de constructorul unui proiect imobiliar îi murdărește la loc autoturismul: ,,Nu e normal”


Clujenii de pe strada Fabricii sunt exasperați de constructorul care ridică un proiect imobiliar în zonă. Praful care se depune pe mașini și intră în casele oamenilor sunt motivele pentru care un bărbat s-a decis să caute o rezolvare. 

Deoarece s-a săturat de praful rezultat în urma lucrărilor de construcții și faptul că nu își poate lăsa geamurile deschise pentru aerisire, clujeanul a decis să scrie o sesizare către autoritățile locale, în încercarea de a rezolva acest deranj. 

Mai mult decât atât, clujeanul spune că a ,,găsit bucăți de beton pe mașină” și că degeaba își duce mașina la spălat, deoarece a doua zi este murdară la loc. 

,,Nu se poate impune constructorului de pe str. Fabricii să facă ceva în legătură cu praful generat de construcții? Efectiv nu mai putem lăsa geamurile deschise pentru aerisire, că intră praf în casă și pe mașini. Mașina a fost spălată seara și așa arată după o zi! Nu mi se pare normal, am găsit bucăți de beton pe mașină!", a scris clujeanul. 


Comentarii Facebook